Tisztelt Látogató!

Keressen minket bizalommal, várjuk hívását! Amennyiben segítségre van szüksége arculatépítéssel, mobil alkalmazások fejlesztésével kapcsolatban, vagy csak a tanácsunkra lenne kíváncsi, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőségeink

Evista Kft.
Szeged, Attila u. 11., I./1.
Tel: +36-62 452-239
E-mail: info@e-vista.hu
Web: www.e-vista.hu

GPS koordináták:
lat: 46.255122 lon: 20.142748


*Szó hitelesítés
Hitelesítés képpen kérjük írja be a képen látható karaktereket! (Figyeljen a kis- és nagy betűkre!)

captcha

SEO4U logo

keresőoptimalizálás - seo-szeged.hu

SEO (Search engine optimization), kereső- és felhasználóbarát oldalak kialakítása

Posted on: február 6th, 2015 by seosze_admin

Mit is jelent pontosan a SEO (vagy search engine optimization)?

 

A SEO egy tág fogalom, amely az összes olyan tevékenységet tartalmazza, amelynek célja, hogy az Ön weboldala a keresési találatok között előrébb szerepeljen. 4 fő területet különböztetünk meg:

  • tartalom: egyedi tartalom kialakítása oly módon, hogy a kereső képes legyen megtalálni a releváns kulcsszavakat az oldalon
  • architektúra: olyan honlap struktúra kialakítása, melynek navigálását a kereső és a látogató könnyen átlátja
  • link népszerűség: az oldalra mutató „minőségi” linkek megszerzése, mellyel tovább növelhető a bizalom a kereső szemében
  • online PR: internetező célközönség bizalmának megszerzése és megőrzése közösségi és egyéb oldalakon keresztül

A sikeres SEO tevékenység kritériumai

Kezdetben a SEO egyet jelentett a kulcsszósűrűséggel és a keresők algoritmusainak megfejtésével. Napjainkban, az univerzális keresők (melyek kép, videó és hír találatokat is megjelenítenek) valamint a közösségi portálok megjelenésével a forgalom fokozatosan elvándorol a „klasszikus” oldalakról a közösségi oldalak felé, ezért a SEO szakembereknek is bővíteniük kellett eszköztárukat.

Egyedi tartalommal, keresőoptimalizált megjelenéssel és az oldalra mutató sok minőségi linkkel rengeteget tehet azért, hogy az internetező célközönség megtalálja Önt. A közösségi portálokon való részvétel az ügyfelekkel történő gyorsabb, kényelmesebb kapcsolattartást segíti elő, ezzel tovább növelve a bizalmat az internetet használó célcsoport szemében. A konverziót előtérbe helyező honlap kialakításával elérhető, hogy az ügyfelek gyorsabban, könnyebben és magasabb arányban hajtsanak végre konverziót. Mindebben segítünk Önnek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Nostrum earum, ullam, magni quod atque vitae rerum perspiciatis error quidem necessitatibus veniam. Beatae, iusto. Delectus deserunt et, rerum, eius repudiandae mollitia dolores officiis odio! Provident debitis commodi quod aspernatur qui, illum. Cum deleniti, id repudiandae dolore optio perspiciatis incidunt hic laboriosam mollitia ipsum neque ipsa eligendi, eos ratione enim impedit! Reprehenderit placeat ab repellat soluta magnam, fugiat nostrum ipsa rem eos cumque possimus quae qui quisquam laudantium corporis, beatae debitis illo quidem nam. Sed, consequatur soluta aut. Dolorum cumque, rerum harum accusamus nulla sapiente. Atque veniam odio ratione, placeat aperiam rem.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly.Update my browser now

×

-->